Stanovanje je čudovito. Res č u d o v i t o. Cena sicer temu primerna, a bi šlo. Malce preveč v mestu, v centru, v vrvežu, a stanovanje pretehta. Tudi landlady je super. Samo kandidatov je malo morje in se bo odločila v petek. Jutri greva še z dragim pogledat, da da še on svoj žegn. Res si želim živeti v tem stanovanju.

A če bo izbran nekdo drug, vem, da mi ni bilo namenjeno in da je bolje tako. In da me čaka nekje tisto tapravo. Tisto moje.

Jutri bom šla še katerega pogledati, čeprav mi kar ni za hodit na oglede. Ker sem tako zelo fokusirana na tega enega. A če hočeva čimprej ven, moram imeti zasilne izhode. In bom. Šla bom, čeprav sem danes dva ogleda skenslala, ker sem se pri tej gospe tako dolgo začvekala. Tako je prijetna, da sva se pogovarjali tudi zelo zelo osebne svari. Tako njene, kot moje. Neverjetno, kako prijetno se lahko počutiš ob človeku po enem pogovoru, po enem snidenju.

Higlight of the day:

Danes me je (ob 6.30) dokončno prebudil trd padec na tazadno pred hišo. Mi ni uspelo zvozit okrog vogala. Posledica: samo mega modrica premera čez 10 cm)

poledica_show.jpg

(mi je posodu rtv http://img.rtvslo.si/upload/Slovenija/poledica_show.jpg )