Potovalka je že polna, pa še nisem niti čekirala seznama :(

Vreme bo toplo, vroče. Podobno kot tu. Ene dolge hlače ven, ene kratke not. Dve majce z dolgimi rokavi ven. Puloverje bom pustila. Zarad jame.Pa jakno tud.

Kam naj dam ogromne terenske gojzerje???? Bojo pač v vrečki, poleg.

Kaj obleči za na pot, da bo udobno, toplo zjutraj, hladno čez dan? Kaj obuti? japonke, da bom zmrzovala zjutraj, pa bo čez dan fino, al adidaske, da bo zjutri fajn, pa popoldan vroče? Kaj pa če se preobujem…

…polnilca za telefon ne smem pozabit…

Mami  me je klicala in mi, ne pretiravam, vsaj 30x rekla, “pa fajn se mej” :)

Jaz mam pa en tak čudn filing… brezvezen, butast filing, v smislu… kaj meni tega treba. Pa vem, da je super da grem, veliko novega, veliko koristenga, veliko lepega, veliko vsega. Ampak filing me vseeno daje. Kako se bomo sploh zaštekale? Kako bom preživela 24 ur na dan s štirimi skoraj nepoznanimi ljudmi? Bom morala kdaj prestopiti to težko postavljeno mejo svojega jaza, ali se bomo zmogli vse dogovoriti in narediti po načelu volk sit koza cela… Najboljš da neham razmišljat o tem, kako bo. Najboljš, da počakam, da pride jutri, da pride Bosna, da pridejo ti dnevi. Filing bo verjetno minil, že na poti. A zdaj je tu. Razjeda me. Črvinči. Zvija. Ne maram ga. Pa me ni strah. Ker občutek strahu prekleto dobro poznam. Filing brezveznosti mam. Kot da je to nekaj najbolj brezveznega, kar sem se kdaj lotila. Res butast filing. Nemogoč. In ne morem ga odmisliti.

In s tem filingom bom ob 9h pred faksom :)

Zdej grem pa na hiter spakirat, pol pa knjigo brat… da mine večer, pride noč in za njim  jutro… jutro, ki definitivno ne bo prineslo brezveznega dne oz. tedna :)

In ko bomo tam, si bom privoščila en kofe iz take džezve! Ne obožujem kave, sploh ne, mi pa tako čudovito zgleda takole servirana kava. In džezve so itak zakon!

VIR: http://meri.nomadlife.org/